18.12.2014

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

 

Στις 18 Δεκέμβρη 2014, στην δομή των Παιδικών χωριών SOS στην Κυψέλη, σε χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μαζί με τα παιδιά δημιουργήσαμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές, origami, τους μοιράσαμε γούρια που δημιούργησαν μέλη μας και τους κάναμε facepainting. Ευχαριστούμε τον διευθυντή κ. Μενέλαο Τσαούση για την άψογη συνεργασία.

 

30.11.2014

1η Γιορτή Εθελοντισμού

 

Ευχαριστούμε πολύ το Kέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος που μας κάλεσαν στην 1η Γιορτή Εθελοντών, στο Κέντρο Γης. Ταυτόχρονα δώσαμε και συνέντευξη στην εκπομπή «ΝΕΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»για το HbChannel.tv παρουσιάζοντας την ομάδα μας και τις δράσεις της. Παρακολουθείστε την συνέντευξη εδώ:

www.youtube.com/watch?v=3wa3sCvokSc

 

 

25.11.2014

Συνάντηση Μελών και Φίλων

 

Με χαρά θα περιμένουμε μέλη και αγαπημένους φίλους της εθελοντικής μας κίνησης στην καφετέρια της «Στοάς του βιβλίου», Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου - Αθήνα, για να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν και την οργάνωση των νέων δράσεων μας. 

Ετοιμάστε προτάσεις, ιδέες κι ελάτε! 

Και, όπως πάντα, με μεγάλη χαρά περιμένουμε να γνωρίσουμε και τα νέα μέλη μας από κοντά!

Τα θαύματα μπορούμε να τα κάνουμε όλοι μαζί!!!

 

 

29.09.2014

Παιδιά ελάτε να Ζωγραφίσουμε!

 

Οι «ΖΩΓΡΑΦΟΙ σε ΔΡΑΣΗ για τα ΠΑΙΔΙΑ» με αφορμή τις τοιχογραφίες που φιλοτεχνήθηκαν 27-28 Σεπτεμβρίου στο «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, θα επισκεφτούν τον χώρο στην οδό Μεγίστης 23, στην Κυψέλη, στις 4 Οκτωβρίου από τις 17.00 μέχρι τις 19.00 με ζωγραφική, face painting, κατασκευή origami και άλλα δρώμενα και θα δώσουν γέλιο και χαρά στα παιδιά που τόσο το χρειάζονται.

 

 

22.09.2014

Πιάσε το πινέλο κι έλα!

 

Η Ομάδα συνεχίζει να κάνει χρωματιστό τον κόσμο των παιδιών.

Με τα πινέλα και τα χρώματα «ανά χείρας» 27 & 28 Σεπτέμβρη σας περιμένουμε στο «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Μεγίστης 23 Κυψέλη.

Γρήγορα Νέα

Hub of Happiness

 

Στις 10 Iανουαρίου

οι ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά συμμετέχουν στο Hub of Happiness.

 

Περιπλανήσου στην πόλη 

και ξαφνικά ένα χαρούμενο

χαμόγελο μπορεί να ζωγραφιστεί

στο πρόσωπό σου...